facebook twitter
facebook facebook
header

Новини

Младите за една по-добра Варна

„Младите за една по-добра Варна”

През август месец продължава работата по проекта „Младите за една по-добра Варна”, който се осъществява с финансовата подкрепа на Община Варна.

Какъв е резултатът – около 450 попълнени въпросници, чиято цел е да се определят основните проблеми на младите хора във Варна. Анкетите бяха разпространени на територията на Варна и курортите св. Константин и Елена и Златни пясъци. Много млади хора с удоволствие се включиха в инициативата и споделиха с нас.

На 3, 4, 5 и 6-ти август се проведоха тематични вечери, където доброволците от чужбина последователно представиха Испания, Португалия, Русия, Бразилия и Китай. Всеки представи своята държава, традиции, култура и всякакви интересни факти. Събитията събраха общо над 80 присъстващи.

Какво предстоиДискусионна среща на 14-ти август в Младежки Дом – Варна. Събитието е отворено за всички желаещи да изразят своето мнение. Ще бъдат представени обобщени резултати от всички анкети, дискутирани въпросите и възможни решения на открите проблеми на младежите във Варна.

По време на заключителния етап на проекта ще се изготви материал, които да обобщи събраната информация. Ще се разработи „Наръчник с добри практики”, чиято цел е да се представят различни решения и добри практики от чужбина, които да помогнат за промени на варненското общество към по-добро.

promo card page 1

mili&sarah&vikasarah