facebook twitter
facebook facebook
header

Новини

Есенна кампания за набиране на нови членове

Ако искаш:

AIESEC може да ти помогне!

AIESEC е най-голямата международна студентска организация и присъства в 107 страни и над 1700 университета в целия свят. Тя представлява платформа от възможности, които помагат на младите хора да открият и развият своя лидерски потенциал. За да осъществи тази своя цел, AIESEC организара повече от 470 конференции, предоставя над 10 000 професионални стажа и 9000 лидерски позиции за своите членове всяка година.

Това, което ни отличава е, че предоставяме на младите хора възможността да работят в екип, да придобият лидерски опит и други практически умения като вземат участие в проекти с различна насоченост и актуална тематика. По този начин AIESEC помага на всеки неин член да изгради своя собствена визия за бъдещо си развитие, да проявява културно разбирателство и да работи в една динамична и мотивираща международна среда.

Стажантската програма на AIESEC предлага на студентите възможност да придобият професионален опит в международна компания или организация. От началото на 2010 година вече 27 студента проведоха своя стаж в чужбина в държави като Германия, Австрия, Полша, Румъния, Сърбия, Словакия и други. Част от глобалните партньори на AIESEC по програмата за образователен обмен са компании като PriceWaterhouseCooper, Microsoft, DHL, UBS, Alcatel-Lucent, Husqvarna и др.

Ние вярваме, че развитието на млади лидери с глобално мислене ще доведе до промяна на света към по-добро!

Ти имаш потенциала, ние само ти показваме пътя!

Повече информация и условията за кандидатстване можете да прочетете тук.

Формуляр за кандидатстване за дълготрайно членство, може да намерите тук!

Формуляр за кандидатсване за стаж, може да намерите тук!

Крайният срок за кандидастване е 15.10.2010!