facebook twitter
facebook facebook
header

Новини

Пролетна кампания за набиране на нови членове

Ако търсиш:
- Професионален стаж в чуждестранна компания с продължителност между 2 и 18 месеца
- Срещи с различни култури и екзотични държави
- Участие в трейнинги и събития на различна актуална тематика
- Стабилна основа за твоето бъдещо личностно и професионално развитие

AIESEC предоставя на своите членове възможността да открият и развият своя личностен потенциал, да изградят свои лични широки международни социални мрежи и да изследват възможността да бъдат лидери, да намерят желания професионален стаж. AIESEC създава една платформа за младите хора да преоткрият посоката и амбицията за бъдещето си.

Стажантската програма на AIESEC спомага на студентите да придобият професионален опит в международна компания, работят в мултикултурна среда, опознаят чуждестранните бизнес модели и практики, придобият ноу хау, установят мрежа от контакти и опознаят една различна култура. Стажовете са в четири основни направления – икономически, технически, социални и образователни. От началото на 2009 година, AIESEC Варна изпрати над 30 стажанта по целия свят на различни видове стажове – икономически в страни като Македония, Сърбия, Румъния, Германия, Австрия, Гърция, Китай, Латвия; технически стажове в Гърция, Естония и Китай; социални стажове в Полша, Словакия, Словения, Русия, Украйна и Сърбия.

Част от глобалните партньори на AIESEC по програмата за образователен обмен са компании като PricewaterhouseCooper, Microsoft, Deutsche Post DHL, UBS, Cadbury Schweppes, ABN AMRO, Tata Consulting Services, Electrolux, Artemisia и др.

В момента на глобално ниво се предлагат над 5000 стажа в различни професионални направления.

На 10.03.2010 от 19.15 часа ще се състои презентация в Технически университет – Варна, а на 11.03.2010 от 19.15 часа в Икономически университет – Варна, на които всички заинтересовани могат да се запознаят с концепцията на AIESEC и възможностите, които ни дава.

За повече информация за видовете стажове, моля последвайте следния линк http://www.aiesec-varna.org/index.php?section=4&subsection=1 .Формулярите за кандидатстване се попълват онлайн, като според вида стаж това са:

За икономически и технически:

https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dHFBeXpVTllYUUxzbE9EVmt1czd6eGc6MA

За социален и обучителен:

https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dFVNQVJjSnJ1LWUzWElZUmNnZzE5S3c6MA

За въпроси, отнасящи се до AIESEC, можете да свържете с нас на varna.bg@aiesec.net или като ни посетите в нашия офис, който се намира в стая 123е в Икономически университет – Варна.

Крайният срок за кандидатстване е 13.03.2010 година.