facebook twitter
facebook facebook
header

Новини

AIESEC организира „Бизнесът в действие“

Ако желаеш да се срещнеш с представители от бизнес сектора. Ако искаш да предизвикаш себе си и да се запознаеш с други амбицирани хора като теб:

Стани участник в „Бизнесът в действие”!

„Бизнесът в действие” е двудневно събитие, което ще се проведе на 24 и 25 април в Икономически университет Варна, като се очаква да събере над 150 студента. Събитието е организирано от локалния офис на AIESEC Варна като съпътстващо събитието по случай 90-годишнината на Икономически университет-Варна.

Проектът „Бизнесът в действие” дава възможност на студентите да приложат наученото в университета на практика, като решават предоставени от компаниите-партньори реални бизнес казуси с икономическа насоченост. В програмата на събитието са включени обучения, които да надградят теоретичната подготовка на участниците и да ги подготвят по-добре за работата над казусите.

Компаниите-партньори на събитието, които ще предоствят казуси, са:

БенчМарк Финанс – казус в областта на финанси и продажби
Интерсервиз Узунови - казус в областта на маркетинг
Е.ОН България – казус в областта на клиентското ориентиране
Елдоминвест – областта на маркетинг и логистика
US Tax World – казус за разработване на стратегия за навлизане на нови пазари
ПАН Варна – казус в областта на човешки ресурси и маркетинг

Като водещи компании в своя специфичен сектор, те ще предоставят реални и предизвикателни бизнес казуси, които ще дадат възможност на участниците да приложат своите умения за работа в екип и да достигнат до общо решение, завършващо с презентация.

Всеки от участниците ще получи сертификат за участието си в събитието.

Кандидатстването за събитието става чрез попълване на въпросник. Допълнителна информация за събитието може да намерите на Facebook страницата му. За допълнителни въпроси може да се свържете с нас на varna.bg@aiesec.net или като ни посетите в офиса ни в кабинет 123е.

Крайният срок за изпращане на въпросника е 21 април!
Приеми предизвикателството! Стани част от „Бизнесът в действие”!