facebook twitter
facebook facebook
header

Новини

„Бизнесът в Действие“ – отново във Варна!

За поредна година AIESEC България организира най-значимото бизнес събитие, ориентирано към студентите – “Бизнесът в действие”. Наричаме го „реалната бизнес симулация“ поради факта, че в рамките на събитието студентите имат възможност да работят върху реални бизнес казуси предоставени от водещите компании в България.

Тази година “Бизнесът в действие – Варна” ще се проведе на 30 април и 1 май в Икономически Университет – Варна. Проектът е подкрепен от Ректора на ИУ-Варна и е под патронажа на Министъра на икономиката, енергетиката и туризма на Република България – Трайчо Трайков. От името на AIESEC България – Локален офис Варна бихме искали да отправим покана към Вас и Вашите състуденти да вземете участие в проекта.

Тази година рамо до рамо до участниците в проекта ще работят представители на топ мениджмънта на  компании като:

Лонг Ман Холдинг АД , Победа АД , BenchMark Group , Интерсервиз Узунови АД и Косара ООД

”Бизнесът в действие” цели да създаде взаимни ползи, както за студентите, така и за бизнеса, скъсявайки по този начин дистанцията помежду им. Отзивите от миналогодишното издание на инициативата ни дават увереност, че сме поели по правилния път. В град Варна „Бизнесът в действие” предостави възможност на 150 студенти да предизвикат себе си и теоретичните знания, придобити в Университета, в една напълно реална бизнес среда. В същото време желание за участие заявиха над 300 човека, което ни даде реално възможността да селектираме най-перспективните от тях.

От друга страна нашите партньори по събитието ни показаха, че и в България има компании, които гледат сериозно на корпоративната социална отговорност и оценяват важността на такъв род бизнес инкубатори. В град Варна измежду участниците присъстваха имената на E.ON Bulgaria, BenchMark Group, Елдом Инвест, Интерсервиз Узунови, USTAX World и др. Много от тях в последствие действително приложиха в дейността си идеите на студентите, което сочи за релевантността на инициативата.

Формулярите за кандидатстване за участие ще бъдат активни между 18ти и 26ти Април. Ще можете да ги намерите отново на нашия сайт: www.aiesec-varna.org

Очакваме Ви!