facebook twitter
facebook facebook
header

Новини

Кандидатствай за стаж сега!

Ако желаеш да заминеш на международен стаж в чужбина, кандидатствай сега и ще имаш тази възможност!

Попълни формуляра за кандидатстване и ние ще те потърсим!

Стажовете, които предлагаме са следните:

Management Trainership (MT) – работа в компания, неправителствена организация, университет или друга организация в сферата на бизнес администрация, финанси, счетоводство, маркетинг, управление на проекти, човешки ресурси и др.

Development Trainership (DT) – стаж, свръзан предимно с неправителствени организации, който цели развитие на обществото или е със социална насоченост. Може да включва екологични и образователни инициативи и др.

Technical Trainership (TT) – работа в компания, неправителствена организация, университет или друга организация, където стажантът работи в сферата на информационните технологии и инженерни проекти. Това може да включва разработка и поддръжка на уеб-приложения, разработка на софтуер, програмиране, управление на бази данни и др.

Education Trainership (ET) – работа в сферата на образованието. Може да включва преподаване на език или на друг предмет на чужд език и др.

Повече информация относно стажантската програма можете да прочетете тук или да ни попитате на е-мейл: varna.bg@aiesec.net.

aiesec