facebook twitter youtube linkedin
facebook facebook
header

Замини на стаж през зимната ваканция и.. eXchange Your Vacation

Тази година AIESEC Варна отново дава една изключителна възможност на студентите да прекарат своето свободно време през зимната ваканция като научат нещо ново и развият своите умения. Проектът eXchange Your Vacation е насочен към всеки, който иска да прекара от 6 до 8 незабравими седмици с хора от различни страни,да посети своята любима държава и да натрупа безценен опит. Стажантите ще бъдат изпратени в държави от Европа и Азия. Тази година партньори на AIESEC Варна ще са страни като Русия, Унгария, Испания, Полша, Чехия, Италия, Словакия.

Стажантите ще бъдат инструктирани и ръководени през целия процес, от подаването на документите, до интегрирането към новата среда. AIESEC помага и за реинтеграцията на стажантите, след завръщането им от чужбина. Членовете на AIESEC в държавата, където се провежда стажа, ще окажат съдействие за настаняването. Те ще предоставят и възможности за културни и социални ангажименти през свободното време.

По време на февруарската ваканция вие ще имате възможността не само да се научите на много неща, но и да се забавлявате. Така съчетаваме полезното с приятното – това, което в AIESEC правим най – Добре!

Попълни формуляр за кандидатстване
или научи повече на www.exchange.aiesec-varna.org