AIESEC Bulgaria

AIESEC България е основан през 1990 г., като първата локална секция е именно в Морската столица на България – Варна. В същата година се открива и локална секция в УНСС София. През 1992 студенти от Технически университет – София създават нова локална секция в столицата ни. Непосредствено след това, през 1993 се открива и локална секция в Стопанската академия в Свищов. Следващите градове, в които AIESEC основава свой офис са съответно Велико Търново през 1998 година и Пловдив през 2003. След тях бяха отворени секции в Благоевград през 2008 и Софийски университет през 2009 г. Най-младият офис обаче в този в Бургас, отворен в края на 2010 г.
През своята 23 годишна история AIESEC България е допринесла за развитието на лидерски умения и професионален опит в много млади и амбициозни български студенти. Членовете ни са обиколили държави от целия свят, работи ли са компании лидери на световния бизнес, успели са да постигнат мечтите си.
AIESEC е организация с подчертано изразено място в корпоративния сектор в България. От 1990 ние сме част от бизнес сектора в нашата страна, следваме и имплементираме световните тенденции и модели.